Dramă la vânătoare. O urmărire a unor braconieri s-a încheiat tragic, azi-noapte, în Timiș!

1496

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit mort pe un fond de vânătoare aflat la câțiva kilometri de Lugoj.

Mai mulți localnici au declarat pentru Lugoj Info.ro că bărbatul se afla la braconaj împreună cu alți doi indivizi. Braconierii au fost reperați de către un paznic de vânătoare, aproape de miezul nopții, pe raza localității Visag și după o urmărire de câteva sute de metri, mașina braconierilor și cea a paznicului de vânătoare s-au izbit, braconierii încercând să își asigure scăparea. În timp ce paznicul de vânătoare suna după ajutoare, braconierii au încercat să dispară în noapte, șoferul jeepului în care se aflau călcând pedala de accelerație. Din cauza terenului denivelat, jeepul s-a răsturnat la un moment dat. Paznicul a găsit mașina răsturnată, iar la câțiva metri de ea zăcea trupul unuia dintre bărbați. Dacă doi dintre indivizi au fost de negăsit, al treilea nu a mai putut fi salvat.

Politistii au demarat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Se pare că braconierii sunt de loc din Fârliug, județul Caraș-Severin.

sursa: Lugoj Info.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ