Goana de dinaintea sărbătorilor face victime la Timișoara! Două accidente pe aceeași stradă, la interval de 2 minute

2412

Aflați, probabil, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sărbătorile de Crăciun, timișorenii sunt neatenți la volan, și, din cauza grabei, își pun viețile în pericol.

Două accidente rutiere s-au petrecut sâmbătă, în jurul prânzului, pe aceeași stradă, la interval de două minute unul față de celălalt.

,,Două accidente rutiere, pe strada Stan Vidrighin, la interval de aproximativ 2 minute, la o distanță de aproximativ 200-300 m unul față de celălalt.”, transmite ISU Timiș, solicitat să intervină la ambele evenimente rutiere.

În primul accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau doar șoferii. În urma impactului, o femeie a rămas în mașină neîncarcerată, dar în stare de șoc. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare cu 3 subofițeri și o ambulanță SAJ.

Al doilea accident s-a petrecut după ce un bărbat de aproximativ 30 de ani, care își conducea propriul autoturism, a intrat într-un stâlp și a rămas încarcerat. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, 7 subofițeri și o ambulanță SAJ. Omul a fost eliberat dintre fiarele mașinii de pompieri și preluat apoi de medicii de la ambulanță.

LĂSAȚI UN MESAJ