Gata cu canicula! De azi se răcește vremea în Banat

291

Astăzi, vemea se va răci ușor și va deveni instabilă. Cerul se va înnora treptat. Începând din cursul după-amiezii și al serii, pe arii relativ extinse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie.

Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 25-35 l/mp și izolat va fi grindină. Vântul va sufla slab și moderat din sector vestic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade.

Mâine, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când pe arii relativ extinse vor fi averse, însoțite izolat de descărcări electrice. Pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și munte, cantitățile cumulate de apă mai pot fi însemnate.

În cursul nopții aria precipitațiilor se restrânge. Vântul va sufla slab la moderat din sector nordic, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 25 de grade, iar cele minime între 9 și 14 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ