Gardul care bloca întoarcerea tramvaielor la Gara de Nord a dispărut. Liber la circulație!

116

Tramvaiele pot circula în voie peste Podul Dragalina și pot întoarce la bucla de la Gara de Nord. Reprezentanții Elba au hotărât să dea jos gardul și să permită garniturilor să întoarcă pe domeniul lor.

Consilierii locali au avut discuții aprinse cu reprezentanții Elba și, în final, au rezolvat situația în favoarea călătorilor care au nevoie să ajungă la gară.

„Gardul care împiedica accesul tramvaielor la bucla de întoarcere la capăt de linie, în zona Gării de Nord, a fost dat jos! S-a întâmplat astă-seară (n.r. miercuri seara) ceea ce eu am cerut să se întâmple sâmbătă, luni și ieri -atunci, fără succes! (…) De mâine, stimați timișoreni, veți putea circula din nou inclusiv la gară cu tramvaiele 1, 8 și 9, trecând, de data asta, pe Podul Dragalina, făcut de noi de 3 ori mai lat decât cel inițial”, a anunțat Nicolae Robu pe Facebook, miercuri seara.

Societatea de Transport Public Timișoara a confirmat reluarea circulației tramvaielor 1, 8 și 9 pe vechile trasee, dar nu a anunțat și călătorii în prealabil. A modificat, însă, aplicația pentru telefoanele smart și, acum, pentru cele 3 garnituri, sunt afișate traseele reluate.

LĂSAȚI UN MESAJ