Galop de sănătate în confruntarea Politehnicilor

74

Politehnica Timișoara și-a încărcat bateriile înaintea confruntării cu campioana Dinamo printr-o victorie categorică în compania lanternei, Politehnica Iași, scor 37-20 (16-11).

Runda a șaptea a Ligii Zimbrilor a adus un succes reconfortant pentru handbaliștii timișoreni. SCM Poli a primit vizita celei mai slabe echipe din prima ligă după șase runde, Poli Iași, și diferența considerabilă de valoare dintre cele două echipe și-a spus cuvântul.

Violeții conduși de pe bancă de Pero Milosevic au controlat autoritar ostilitățile și au obținut al treilea succes al stagiunii. Un 37-20 care nu are nevoie de prea multe comentarii suplimentare.

Pentru Poli au marcat toți jucătorii de câmp trecuți pe foaia de joc, o premieră în acest campionat. Marcatori: Marjanovic 12 goluri, Orbovic 6 goluri, Fenici 4 goluri, Vuk Milosevic 3 goluri, Lasica 2 goluri, Cîmpan 2 goluri, Krsto Milosevic 2 goluri, Neamțu 1 gol, Ștefan 1 gol, Șania 1 gol, Santeiu 1 gol, Uruianu 1 gol, Păiuș 1 gol.

”Aceste meciuri sunt importante pentru că ne ajută să pregătim jocurile următoare, în acest caz pe cel cu Dinamo de miercuri. Este important pentru vestiarul nostru că au marcat cu toții și pentru că am început să marcăm rapid, pe contraatac”, a punctat principalul lui Poli.

SCM-ul adună 11 puncte din cele 3 victorii și 2 remize obținute în primele 7 runde. În runda următoare merge în capitală pentru jocul cu Dinamo. Ulterior campionatul se întrerupe pentru 3 săptămâni din cauza jocurile echipelor naționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ