18 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Târg de mobilă și decorațiuni, Bag Expo și teatru de păpuși, în programul de week-end, de la Iulius Mall

Info UtileTârg de mobilă și decorațiuni, Bag Expo și teatru de păpuși, în...

Se anunţă un final de săptămână plin de evenimente, la Iulius Mall Timişoara. Copiii sunt invitaţi la teatru de păpuşi, cei care au planuri de reamenajare a locuinţei sunt aşteptaţi la ExpoDECO ProMob, iar doamnele şi domnişoarele au la dispoziţie Târgul Bag Expo.

Soluții moderne pentru amenajări și dotări de top, mobilă și decorațiuni interioare se numără printre ofertele târgului ExpoDECO ProMob, eveniment care va avea loc la Iulius Mall, în acest week-end. La târgul de la parterul mall-ului vor participa aproximativ 20 de firme de specialitate. Timp de trei zile, în perioada 13 – 15 octombrie 2017, vizitatorii vor avea la dispoziţie numeroase opţiuni în materie de amenajări interioare, mobilier, decoraţiuni, plante decorative, sisteme inteligente pentru bucătării, produse feng shui şi soluţii pentru curăţenie.

Până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall găzduieşte o nouă ediție a Târgului Bag Expo, care le va încânta pe doamne şi domnişoare cu o selecție de genți din colecția de toamnă-iarnă. Bag Expo reunește mii de plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi și rucsacuri pentru laptop, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri din cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, borsete, portofele, curele și multe altele.

Duminică, cei mici sunt invitaţi în lumea minunată a poveştilor istorisite de marionete. De la ora 12.00, în food court, va fi pusă în scenă piesa de teatru de păpuşi „Hansel şi Gretel”.

O inedită expoziţie foto poate fi admirată la etajul Iulius Mall, zona fântână, începând de joi, 12 octombrie. „Minunata lume nouă – Case ale migranților români” este un proiect expozițional care îşi propune să puncteze diverse aspecte ale migraţiei şi boom-ului din construcţii, ilustrând consecințele acestora asupra satelor, regiunii și peisajului cultural.

Expoziţia prezintă exemple de case din Țara Oaşului, Maramureş şi Bucovina, regiuni din Nordul României cu un accentuat caracter rural. Acestea se disting de casele tradiționale prin culori intense, etaje numeroase, decorațiuni din granit și marmură. O mare parte din fotografiile expoziției sunt realizate de fotograful Petruţ Călinescu. Alte fotografii aparţin artistului Matei Bejenaru precum şi unui număr important de cercetători care au documentat această temă în România şi în alte ţări: Remus Gabriel Anghel, Eli Bădică, Carmen Chasovschi, Pietro Cingolani, Ionuț Dulămiță, Anamaria Iuga, Andra Jacob Larionescu, Daniela Moisa, Diana Necoară, Cristina Toderaș, Amelia Tue, Ciprian Vațe. Expoziţia va fi prezentă în Iulius Mall până în 5 noiembrie 2017.

(P)

Alte subiecte :

Citește și :