Gafe uriașe și nereguli cu iz penal la stadionul unei Legende a fotbalului din vestul țării

324

Lucrările la noul stadion din Arad înaintează greu, iar noua arena nu este gata nici acum, după 5 ani.

Deși cei la UTA sperau să joace încă din aprilie pe noua arena „Francisc Neuman”, lucrările nu sunt finalizate. Pentru noul stadion s-au cheltuit 14 milioane de euro și se pare că va fi gata în august. Astfel, UTA, liderul din Liga 2, ar putea juca pe el în Liga 1, dacă va promova. Primul termen de finalizare a fost 2017. Va fi gata abia în 2020, după 3 ani de întârziere.

Au remediat gafa

Muncitorii au aranjat scaunele de la una dintre tribune, după ce o parte dintre acestea au fost montate greșit. Astfel, acum este scris cu „UTA”, deși inițial erau trecute doar „U” și „A”

„Sunt sute de nereguli”

Consilierul local municipal Ionel Ciupe a vorbit despre lucrările la stadion și a criticat dur situația. „Nu pot să închid ochii la sutele de nereguli care se întâmplă cu această investiție, care în loc să aducă cinste orașului, îl va face de rușine, iar asta pe bani mulți! Este inadmisibil ca iarba de pe stadion să nu mai fie iarbă deja, când de abia ce ne-am lăudat cu montarea gazonului. 

Este de neconceput să nu avem o parcare serioasă pentru iubitorii sportului rege, care vor veni cu siguranță în număr foarte mare la meciurile echipei UTA din Liga 1. Este de neimaginat cum au putut fi gândite casele de bilete astfel încât arădenii să se calce în picioare pentru a cumpăra un bilet. Este imoral și e posibil chiar ilegal să se cheltuiască sume colosale pe un proiect care are ani întregi de întârziere în execuție și care nu mai respectă mai nimic din planurile inițiale. 

Primăria Arad nu reacționează defel, ci acceptă constant, cu titlu de glorie parcă, amânări peste amânări ale finalizării acestui proiect, amânări de ani de zile, aș puncta, pompând în continuarea sume mari de bani pentru lucrări care se dovedesc proaste”, a spus Ionel Ciupe pentru aradon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ