Furt la controlul de securitate din aeroportul Timișoara! Femeie prădată de un polițist!

216

Un polițist italian a furat mai multe bijuterii, care aparțineau unei femei, din tăvița dedicată lucrurilor personale la punctul de control de securitate al Aeroportului Timișoara. El va fi cercetat în stare de libertate, după ce asupra lui au fost găsite două inele și o brățară.

Oamenii legii din Timișoara susțin că bijuteriile femeii care urma să se îmbarce în cursa Wizz Air de la Timișoara la Roma au fost găsite asupra bărbatului. Polițiștii de frontieră l-au audiat ulterior pe bărbat, iar în momentul în care l-au legitimat, au aflat că lucrează în cadrul poliției italiene și a venit în România să viziteze orașul de pe Bega, scrie Digi24.

Oamenii legii din România i-au întocmit dosar penal pentru furt și va fi cercetat în stare de libertate. Polițistul va pleca, miercuri, spre capitala Italiei, însă ancheta va continua.

Cursa aeriană Wizz Air Timișoara-Roma a decolat, marți, cu întârziere de aproximativ 30 de minute, după ce un bărbat i-a sustras unei femei mai multe obiecte de valoare în timpul controlului de securitate. Femeia a anunțat furtul cu doar câteva minute înainte de a se urca în aeronavă.

În timpul controlului, femeia și-a pus bijuteriile în tăvița care urma să treacă prin dispozitivele de securitate. La scurt timp după ce a trecut prin punctul de verificare, ea s-a dus către poarta de îmbarcare. Ajunsă la poartă, și-a dat seama că-i lipsesc mai multe bijuterii și a anunțat poliția aeroportului.

Femeia nu a mai urcat în avion, ci a mers, împreună cu angajații SRI de la aeroport și polițiștii de transporturi să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere. Imediat, oamenii legii au observat că o persoană care se afla în spatele femeii a dus mâna în tăvița în care se aflau obiectele de valoare și a luat de acolo câteva dintre ele.

Ulterior, polițistul hoț din Italia s-a întors cu aceeași cursă spre Roma.

Sursa citată arată că furtul a fost dezvăluit în timpul în care avionul făcea manevrele de decolare pe pistă, astfel că a putut fi oprit la timp.

Polițistul a fost dat jos din avion, apoi a fost luat de polițiști și audiat.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ