FOTO. Prăpăd pe autostradă, în vestul țării! Două accidente, șase mașini implicate și șapte victime!

297

Șase mașini au fost implicate în două accidente produse duminică seara, pe autostrada A1, Orăștie-Deva. Evenimentele rutiere s-au soldat cu 7 victime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sebeş – Deva, la kilometrul 339+300 de metri, în zona municipiului Orăştie (judeţul Hunedoara), a avut loc o coliziune între un microbuz şi un autoturism. Două persoane (din autoturism) au fost transportate la spital.

De asemenea, la aproximativ două sute de metri mai în spate (la kilometrul 339+100 de metri), a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Referitor la acesta, două persoane au fost încarcerate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, şapte oameni au suferit politraumatisme, doi dintre aceştia fiind încarceraţi.

„Răniții încarcerați au fost extrași de echipa de descarcerare a Detasamentului Orăștie si predați, conștienți și cooperanți, echipajelor medicale. Toți răniții sunt asistați de cele 2 echipaje ale pompierilor și de 2 echipaje ale SAJ. Pentru preluarea răniților a fost deplasată în zona accidentului și autospeciala de transport victime multiple. În plus, pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu intervin două mașini cu apă și spumă de la Detașamentele Deva și Hunedoara. Toate cele 7 victime (4 femei și 3 bărbați) au fost transportate la UPU Deva de către echipajele aflate la fața locului. Circulația pe autostradă, pe sensul Orastie-Deva, este blocată până la finalizarea cercetărilor făcute de către politie”, informează ISU Hunedoara.

sursa – replicahd.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ