Fost ofițer criminalist și om de afaceri, găsit spânzurat. Ce a scris în biletul de adio

539

Un om de afaceri din judeţul Olt, fost ofițer criminalist și proprietarul unui restaurant, a fost găsit spânzurat, miercuri, în locuinţa familiei sale din comuna Nicolae Titulescu. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a lăsat un bilet de adio în care a scris că nimeni nu este vinovat de moartea sa.

Omul de afaceri pe nume Radu Gheorghe avea 60 de ani și era proprietarul unui restaurant.

„Am primit un apel la 112 prin care se anunţa că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţă. Poliştii sunt acum la faţa locului, unde se află şi cei de la medicina legală. Se fac cerectări pentru a se stabili împrejurările în care s-a întâmplat evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri ar lăsat un bilet de adio, prin care şi-a anunţat familia că nu mai are datorii la cămătari şi îşi doreşte ca afacerile să meargă în continuare. Mai mult, acesta ar fi scris că nimeni nu este vinovat de moartea sa.

Bărbatul, care, conform spuselor membrilor familiei, ar mai fi avut în antecedente patru tentative de suicid, a fost găsit spânzurat cu o funie de rafie într-o magazie, atârnând de o grindă.

sursa – zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ