Cum au încercat să fenteze legea mai mulți indivizi la vama Nădlac

107

Polițiștii de frontieră de la vama Nădlac II nu au o misiune ușoară. Nu trece zi fără să descopere o infracțiune. Uneori acestea se țin lanț. În ultimele 2 zile, oamenii legii au oprit călătoria mai multor persoane care au încercat să încalce legea.

Un cetățean turc a încercat, marți, să treacă frontiera în Ungaria în baza unui act de identitate fals. Acesta a prezentat vameșilor un buletin emis de statul bulgar, însă acesta s-a dovedit a fi fals.

Tot marți, polițiștii l-au oprit să iasă din țară pe un gorjean căutat în toată țara. Acesta trebuia să execute o pedeapsă cu închisoarea, dar a încercat să păcălească autoritățile. Planul nu i-a ieșit și a ajuns pe mâna polițiștilor.

Miercuri, vameșii s-au confruntat cu un alt caz. Un român a încercat să ajungă în Germania la volanul unei mașini de lux, însă nici măcar nu deținea permis de conducere. Culmea, el a condus până la Nădlac II și nu a fost oprit de polițiștii rutieri, dar la vamă călătoria i-a fost întreruptă. Acum s-a ales cu dosar penal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ