Fluxuri de vaccinare, suplimentate în Timiș

93

În județul Timiș au apărut unele situații neplăcute pentru cei care doresc să se vaccineze anti-COVID. Unii timișoreni s-au trezit că, după ce și-au făcut programare, au aflat că se imuzează în centre din afara orașului. Unii trebuie să meargă la Ghiroda, dar sunt și timișoreni programați la Lugoj.

Pentru a se evita aceste situații, fluxurile de vaccinare vor fi suplimentate. ”În urma demersurilor prefectului Liliana Oneț și a directorului Direcției de Sănătate Publică Timiș, domnul Dr. Flavius Cioca, făcute la domnul Colonel medic șef de lucrări Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Centrului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-COV-2 și la doamna Dr. Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, la nivelul județului Timiș vor fi suplimentate posibilitățile de vaccinare cu încă 9 fluxuri”, a transmis prefectul județului.

Dintre acestea, 8 vor deservi Timișoara și localitățile Giroc și Moșnița Nouă, iar unul municipiul Lugoj. Astfel, locuitorii Timișoarei și ai comunelor limitrofe nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la centre de pe raza județului.

LĂSAȚI UN MESAJ