Viceprimarul Timișoarei, despre deszăpezire: „Ne pare rău că nu se poate interveni pe toate străzile în același timp”

43

Primele operațiuni de deszăpezire au început, în Timișoara, duminică, la ora 08:00. Până luni, la aceeași oră, 15 utilaje au patrulat pe străzile din oraș, în principal pe marile bulevarde și artere. Ca de obicei, străduțele mai mici din cartiere au fost lăsate pe din afară.

S-au folosit, în cele 24 de ore, 200 de tone de sare și tone de material antiderapant. Au fost curățate și cele peste 500 de stații ale transportului în comun. „Ne pare rău că nu se poate interveni pe toate străzile în același timp. Contractul pe care îl avem în acest moment poate să fie îmbunătățit și serviciul de deszăpezire mai mare loc de îmbunătățire. Vom introduce pe site-ul Primăriei, până la sfârșitul acestei luni, poziția GPS al mașinilor de deszăpezire, dar și de salubrizare stradală, în așa fel încât activitatea acestora să poată fi urmărită în timp real de cetățeni, iar în cazul în care unele servicii nu sunt bine făcute, să poată fi sesizate”, a declarat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

În cartiere au ajuns echipe de muncitori care au curățat aleile și trotuarele, a mai spus Lațcău. În prima parte a zilei au acționat aproape 80 de oameni, iar după masa și seara, dacă mai ninge, vor fi scoși pe teren între 50 și 60 de muncitori.

LĂSAȚI UN MESAJ