Florile invadează şi în 2018 centrul Timişoarei. Expozanţii, aşteptaţi să depună dosarele

265
Timişoara va găzdui şi în acest an festivalul Timfloralis. Aranjamentele din flori vor avea de urmat o temă precisă – trebuie să te ducă cu mintea spre viitor.
“Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecți, peisagiști, floriști internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop va fi de a evidenția frumusețea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica <<The future is here>>”, transmite Primăria Timişoara.
Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale și de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât și pentru floriști profesioniști, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică și dans, evenimente cu și pentru copii.
Designerii floriști interesați de participarea la festival sunt invitați să trimită o propunere de proiect însoțită de o scurtă descriere la adresa de mail : boe@primariatm.ro.
Pentru buna desfășurare a acestui eveniment amenajarea standurilor de expunere se va face în data de 27 aprilie de la ora 09.00 până la ora 16.00. Deschiderea oficială va avea loc la ora 17.00.
Aprovizionarea se va putea face între orele 07.00-09.00. Agenții economici sunt obligați să se încadreze în orarul de funcționare al festivalului, respectiv 10.00 – 21.00 derulând activitate comercială. Afișarea prețurilor produselor se va face în mod obligatoriu lizibil, în limba română și în moneda națională.

LĂSAȚI UN MESAJ