Flavius Biea a intrat în Top 200 mondial

134

Pugilistul Flavius Biea a intrat în primii 200 de sportivi din lume la categoria sa, semimijlocie, după victoria cu numărul 10 din cariera sa la profesioniști.

Boxerul timișorean Flavius Biea este în această săptămână, în premieră, în Top 200 mondial. Pugilistul născut în Arad este oficial numărul 195 în ierarhia categoriei semimjilocii (67 kilograme) cu un procentaj perfect de 10 victorii din 10 meciuri, 5 dintre ele reușite înainte de limită.

Așa a fost cazul și în ultima confruntare a lui Biea, acesta terminând meciul înainte de limită. Timișoreanul, ce este acum legat prin contract de managerul Chris Gănescu, a urcat în ring în Canada și l-a înfruntat pe mexicanul Ulises Jimenez. Partida de la Montreal a durat doar 4 runde din cele 8 programate pentru că adversarul a fost declarat KO tehnic la jumătatea confruntării.

Acesta a fost primul duel al lui Biea din acest an, în Canada, acolo unde a ales să își continue cariera la profesioniști. Timișoreanul a mai luptat în două rânduri în America de Nord în 2015.

Pugilistul în vârstă de 26 de ani se bucură de atenția lui Lucian Bute, fostul campion mondial fiind unul dintre cei care l-au ajutat în Canada. De altfel Bute și JoJo Dan sunt parteneri de antrenament ai lui Bute.

LĂSAȚI UN MESAJ