Firmele din Timiș sunt așteptate la Zrenjanin

132

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 25 – 27 august 2016, o misiune economică la Zrenjanin (Serbia), cu ocazia celei de-a XVII-a ediţii a TÂRGULUI DE INOVAŢII, COOPERARE ŞI ANTREPRENORIAT INOCOOP.

Păstrând tradiția ultimilor ani, târgul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a întreprindelor mici şi mijlocii, cât şi dezvoltarea interregională şi transfrontalieră.

Manifestarea expozițională este organizată de Camera Regională Economică Zrenjanin, Asociația Generală a Întreprinzătorilor din Zrenjanin şi Centrul Turistic al Oraşului Zrenjanin și oferă posibilitatea de a crea noi contacte de afaceri cu posibili furnizori și clienți și de a participa la evenimentele conexe organizate în cadrul expoziției: conferințe, seminarii, mese rotunde.

Organizatorii oferă firmelor timișene posibilitatea de a-și expune produsele într-un stand colectiv GRATUIT cât și alte facilități legate de transport și cazare.

P

LĂSAȚI UN MESAJ