Final tragic, la vârste fragede. Claudia, iubitul ei şi alţi doi tineri au murit într-un Logan strivit de TIR

381

Vasile, Marius, Roberto şi Claudia, toţi tineri cu vârste între 20 şi 27 de ani, au murit pe loc după ce maşina în care se aflau, un Logan, a fost spulberat de un TIR, în Olt.

Vasile (27 de ani), Marius (23 de ani), Roberto (24 de ani) şi Claudia (20 de ani) se aflau într-un autoturism Dacia Logan şi circulau pe şoseaua care leagă Slatina de Craiova. La volan se afla tânărul de 24 de ani, iar în drepata lui era Claudia, iubita lui. Fata, fiica unei asistente medicale, abia împlinise 20 de ani.

Pe bancheta din spate se aflau un băiat de 23 de ani, din Corabia, şi un tânăr de 27 de ani, Vasile, cunoscut de poliţişti ca fiind consumator de etnobotanice. La un moment dat, din motive încă necunoscute, şoferul Loganului a intrat pe contrasens, unde fost lovit puternic un TIR şi aruncat într-un zid de beton aflat pe marginea drumului.

Imaginile de la locul accidentului sunt cumplite. Pompierii au avut nevoie de zeci de minute ca să descarcereze victimele.

Niciunul dintre cei patru tineri nu a supravieţuit impactului şi, din cauza rănilor grave, nu au putut fi recunoscuţi. Identificarea lor a fost făcuta pe baza amprentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ