Final dezamăgitor de an pentru BC Timișoara, 75-79 cu Phoenix

80

BC SCM Timișoara încheie anul cu un eșec dureros prin prisma clasamentului, 75-79 cu Phoenix Galați, rezultat ce o păstrează ultima în Liga Națională.

”Leii” bănățeni au cedat primul duel direct important din retur în economia luptei de la retrogradare. Violeții au fost învinși în propriul fief de Phoenix Galați, scor 75-79, scor ce poate conta enorm în play-out. Gazdele au ratat complet finalul de meci, prcatic în ultimele două minute fiecare decizie a timișorenilor a fost una greșită.

Dundjerski este eliminat pentru al 5-lea fault, Djapa face și el un antisportiv după un coș de trei al oaspeților și este și el eliminat, iar Toth ratează liberele. Dacă la aceste acțiuni mai notăm evoluțiile sub medie reușite de oamenii importanți ca Subotic sau Jelenic, ori lipsa de reacție a băncii tehnice din ultimul minut, avem imaginea completă a nereușitei.

Pe sferturi dominația a fost împărțită echitabil, oaspeții au avut primul și ultimul cuvânt, 21-19 și 25-18, iar bănățenii au preluat avantajul în sferturile doi și trei după 17-14 și 21-19.

BCT: Smith 19 puncte, Zivanovic 16 puncte, Djapa 11 puncte, Toth 9 puncte, Dundjerski 8 puncte, Subotic 7 puncte, Jelenic 4 puncte, Petrișor 1 punct. Phoenix: Lemyk 24 puncte, Bojovic 13 puncte, Threatt 11 puncte, Petica 11 puncte, Pesic 10 puncte, Rohde 8 puncte, Pîrlog 2 puncte.

Pentru BCT SCM a fost ultimul meci oficial al anului, un an pe care îl încheie dezamăgitor pe ultima poziție la egalitate de puncte cu colega de suferință Gaz Metan Mediaș. Cu siguranță săptămâna de vacanță ce urmează pentru violeți lui Milorad Perovic nu va fi una liniștită după acest eșec, mai ales în condițiile în care situația financiară a clubului s-a îmbunătățit considerabil în această lună și salariile sunt plătite aproape la zi…

LĂSAȚI UN MESAJ