Filmare cu drona pentru o parcare de cartier. Cum se laudă singur primarul Timişoarei. Video

426
Simpla amenajare de parcări este motiv de laudă pentru primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Ceea ce ar trebui să fie o normalitate a ajuns motiv de grandomanie pe Facebook. Robu a postat pe reţeaua de socializare o filmare cu drona a parcării din zona Girocului – Soarelui, făcută special în acest scop. Alături de filmare, edilul şef a postat şi următorul text:

„Iată ce facem în locuri unde mai ieri era împărăția noroiului! De 40-50 de ani, de când s-au construit majoritatea blocurilor din Timișoara, nimeni n-a făcut, cu mici excepții, nicio amenajare a spațiilor dintre acestea! Ei bine, în cei 5 ani și jumătate de când sunt Primar, am amenajat mii de locuri de parcare între blocuri și pe străzile din cartiere și, simultan, spații verzi adevărate, cu iarbă, flori și o mulțime de copaci! În filmuleț, ne prezentăm, de această dată, cu parcarea “Pepinierei” din cartierul Calea Martirilor, proaspăt finalizată, la nivel de etapa I. În primăvară, vom trece la etapa a II-a, după ce vom demola toate oribilele garaje încă aflate, după cum se poate vedea, în picioare. Vom continua cu astfel de amenajări în întregul oraș, dar, din păcate, vom avea nevoie de timp, lucrurile neputându-se întâmpla dând din degete”.

Poate Primăria Timişoara ar trebui să ne comunice dacă filmarea a fost plătită din bani publici sau din buzunarul primarului care a folosit imaginile pentru a se autopromova pe Facebook.

O NOUĂ PARCARE DE CARTIER!

Iată ce facem în locuri unde mai ieri era împărăția noroiului! De 40-50 de ani, de când s-au construit majoritatea blocurilor din Timișoara, nimeni n-a făcut, cu mici excepții, nicio amenajare a spațiilor dintre acestea! Ei bine, în cei 5 ani și jumătate de când sunt Primar, am amenajat mii de locuri de parcare între blocuri și pe străzile din cartiere și, simultan, spații verzi adevărate, cu iarbă, flori și o mulțime de copaci! În filmuleț, ne prezentăm, de această dată, cu parcarea “Pepinierei” din cartierul Calea Martirilor, proaspăt finalizată, la nivel de etapa I. În primăvară, vom trece la etapa a II-a, după ce vom demola toate oribilele garaje încă aflate, după cum se poate vedea, în picioare. Vom continua cu astfel de amenajări în întregul oraș, dar, din păcate, vom avea nevoie de timp, lucrurile neputându-se întâmpla dând din degete.

Dacă apreciați și susțineți ce-am făcut, dați Like.
Dacă nu apreciați, postați textul “Dislike. Nu-mi place albul marcajelor, l-aș fi vrut mai… altfel!” :))
În ambele cazuri, dați Share

Posted by Nicolae Robu on 31 Ianuarie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.