Accident grav cu două TIR-uri și o mașină în vestul țării! A fost chemat elicopterul SMURD!

2279
Un accident grav a avut loc, în urmă cu foarte puţin timp, pe drumul naţional 7.
Pompierii de la ISU Arad au intervenit de urgenţă după ce s-au ciocnit 2 TIR-uri şi un autoturism. A fost solicitat şi elicopterul SMURD.
Salvatorii au de descarcerat două victime care au rămas prinse în maşinile avariate. Accidentul a avut loc în preajma Monumentului Eroilor de la intrarea în comuna Păuliş, judeţul Arad.
Potrivit, specialarad.roun bărbat care se afla la volanul unui autoturism marca Renault și care circula pe DN7, din direcția Păuliș înspre Arad, în dreptul Monumentului Eroilor de la Păuliş, a pierdut controlul volanului, a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a izbit violent de un camion care circula din direcția opusă. Totodată, din spatele autoturismului un alt camion nu a putut evita impactul și a intrat la rândul său în coliziune, autoturismul Renault fiind efectiv strivit între cele două camioane.

În autoturism se aflau doi bărbați, dintre care unul a decedat pe loc, în vreme ce al doilea este în stare gravă și a fost preluat de către un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ