Filarmonica Banatul susține, vineri, un concert extraordinar de Crăciun

217

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului, un timp în care poveștile pot deveni realitate, iar muzica răsună mai plină de speranță și farmec ca niciodată. La Iulius Mall Timișoara, seara dinaintea Ajunului va avea o aură sonoră aparte, astfel încât clienții care vor trece pragul celui mai mare centru comercial din afara Bucureștiului, în căutarea cadourilor perfecte sau a ultimelor cumpărături pentru masa de sărbătoare, să se bucure din plin de magia momentelor speciale.

Cele mai frumoase acorduri din creațiile unor compozitori celebri le vor fi oferite în dar tuturor celor care vor dori să asculte un concert extraordinar, susținut de Filarmonica Banatul, într-un decor desprins parcă din basmele cu brazi fastuoși, castele cu sclipiri aurii și fulgi de zăpadă.

Concertul va avea loc vineri, 23 decembrie 2016, de la ora 18.00, la demisolul Iulius Mall (zona Poema). În program vor fi cuprinse piese de G. Bizet, J. Strauss fiul, E. Waldteufel, Ch. Chaplin, A. Dvorak, J. Brahms și I. Ivanovici.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie mentionat ca in Timisoara si numai in Timisoara, in pretul biletului pus in vanzare de Filarmonica Banatul este inclusa si o doza de „Ecstasy” ca bonus. Azi in Timisoara, numai in Timisoara, nu si in toata tara!

LĂSAȚI UN MESAJ