Victorie a Primăriei Timişoara împotriva ţiganilor care au acaparat şi batjocorit vilele din centrul oraşului

6766

Viceprimarul Dan Diaconu îşi exprimă satisfacţia, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, faţă de decizia instanţei în legătură cu procesul referitor la Casa Muhle, un monument reprezentativ pentru Timişoara, care a intrat pe mâna ţiganilor şi a fost lăsat într-o stare avansată de degradare.

Pentru că de acum este deja oficial şi publicat pe Portalul Instanţei, Primăria Timişoara câştigă definitiv şi irevocabil Procesul Casa Muhle. Cu încăpăţânare, uneori, cu speranţa, am dus la capăt un demers juridic de mare importantă pentru soarta monumentelor din România în general.

Astăzi, Casa Muhle primeşte o şansă, dar mai mult decât atât, scriem istorie. Este pentru prima dată în România când o municipalitate abordează astfel problema monumentelor batjocorite. Am urmărit prin tot acest proces, de la Ordonanţă Preşedinţială de punere în siguranţă, până la obligaţia de a aduce la starea iniţială monumentul, crearea unui precedent în România.

Practic Primăria va fi autorizată, în cazul în care Casa Muhle nu e refăcută, să intervină ea însăşi pe cheltuiala proprietarului. Nu am luptat doar pentru Casa Muhle, ci pentru toată moştenirea istorică batjocorită a României.

Aşteptăm motivarea instanţei şi apoi vom urmări pas cu pas punerea să în practică. Nu vom ezită să intervenim dur dacă hotărârea nu este pusă în aplicare.

Mulţumesc tuturor celor implicaţi, juriştilor, asociaţiei partenere şi tuturor celor care au ieşit în stradă şi au sperat la acest deznodământ.

Citeşte şi: Casa unui erou al Timișoarei – ruinată de Clanul Cârpaci!

2 COMENTARII

  1. CE MASURI !!!! ….
    BINE CA S-AU TREZIT DUPA CE AU INFESTAT ORASUL CU PORKARIILE LOR DE TURNURI SI TURNULETZE !!!!
    ==== DE CE DRAKU NU-I IA LA INTREBARI ANAFUL !!!!!???????
    ====IN NICI O TZARA NU AU FAKUT CE AU FAKUT CE AU FAKUT LA NOI !!!N SI NE-AU FACUT SI DE RAHAT IN TOATA LUMEA , ZICIND CA SUNT ROMINI !!!!
    ====ASTA LU ILICI SI LU BOMBO PUTEM SA-I MULTZUMIM !!!

LĂSAȚI UN MESAJ