Filarmonica Banatul, în concert extraordinar de primăvară, la… mall

1059

Filarmonica Banatul a întâmpinat primăvara la mall. Orchestra, condusă de maestrul Gheorghe Costin, a transformat un hol al centrului comercial în scenă de concerte. Clienţii s-au oprit pentru câteva momente din tumultul cumpărăturilor şi au ascultat arii din opere de Vivaldi, Strauss sau Bizet.

Concertul extraordinar de primăvară vine după ce Filarmonica Banatul a mai conertat în cadrul centrului comercial în decembrie, cu ocazia Crăciunului. Acum, muzicienii le-au spus „La mulţi ani!” tuturor celor care au nume de Gheorghe sau Georgeta, dar şi cei care poartă nume de flori, în acest weekend celebrându-se atât Sfântul Gheorghe cât şi Floriile.

„Acest concert face parte din ciclul evenimentelor care trebuie să facă Timişoara Capitală a Culturii în 2021. Vrem să vă bucuraţi de muzica noastră şi vă invit să valsaţi. Mi-ar plăcea să văd soţii cum îşi iau soţiile la dans, dar şi iubiţii iubitele”, le-a transmis Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul celor prezenţi în mall.

Câteva perechi şi-au făcut curaj şi au valsat, sub aplauzele celor care admirau concertul.
Un alt spectacol de neratat are loc duminică, 24 aprilie, de la ora 20:30 în Piaţa Victoriei, în cadrul festivalului Timfloraris. În cazul în care va ploua, orchestra se va muta în Sala Capitol. Accesul este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ