ACS Poli şi-a semnat sentința! Un club de care este mai bine să uităm că a existat!

8440

Timișoara a pierdut duelul decisiv cu Concordia Chiajna și este aproape retrogradată din Liga 1. Violeții și-au complicat și mai mult situația critică din clasamentul play-out-ului și păstrează doar șanse teoretice de salvare.

ACS Poli este într-o situație imposibilă în play-out, cu un picior retrogradată în eșalonul secund. Gruparea de pe Dan Păltinișanu se va reîntoarce în liga secundă după toate probabilitățile după un sezon cenușiu în Liga 1.

Timișorenii au fost dezavantajați de noul regulament al competiției pentru că la finalul sezonului regulat erau pe loc neretrogradabil însă play-out-ul a fost unul dezastruos și Poli s-a afundat până la gât în subsolul ierarhiei.

Meciul de sâmbătă contra Concordei Chiajna era unul decisiv ce trebuia câștigat pentru a se apropia de colacul de salvare. Ilfovenii s-au impus cu 3-1 și au aruncat-o pe Poli pe buza prăpastiei.

Poli a avut primele ocazii, bară Belu și ratare Elek, însă oaspeții au marcat primii. Milevsky a deschis scorul pentru Chiajna în minutul 53 dintr-un penalty acordat pentru un henț în careu făcut de Alex Nimely. Britanicul a marcat primul său gol pentu Poli în minutul 66 cu un lob din 18 metri după ieșirea hazardată a portarului Chiajnei, Bălgrădean.

La 1-1 Poli a primit o lovitură importantă, l-a pierdut pe Belu. Fundașul bănățenilor s-a accidentat și nu a mai reușit să reintre iar banca tehnică efectuase toate schimbările. Rămași în 10 oameni pentru ultimele 20 minute Poli a acuzat șocul și a mai încasat două goluri.

Fostul internațional Christian Obodo a marcat în minutul 73, iar Odibe a stabilit scorul final în minutul 88 după o greșeală a lui Strauss. Final 3-1 și ACS Poli rămâne penultima în clasament la o victorie distanță de Voluntari, însă are un program foarte greu în ultimele 6 runde.

ACS Poli: Strauss – Belu, Bocșan (58, Pisas), Cânu, Popescu – Scutaru, Jenkins – Bărbuț (62, Zicu), Nimely, Hernandez – Elek (58, Rajcomar).

LĂSAȚI UN MESAJ