Fifor, despre 10 august: Nu opreşte nimeni pe nimeni să protesteze. Rugămintea e să o facă paşnic

114

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a declarat, marţi, la emisiunea „Marius Tucă Show”, referitor la protestul din 10 august, că MAI şi Jandarmeria Română nu împiedică pe nimeni să manifesteze, dar a făcut un apel faţă de cei care vin în Piaţa Victoriei să protesteze paşnic.

„Tocmai pentru a eficientiza activitatea Jandarmeriei, am schimbat comanda, l-am ]mputernici pe comandantul Florea la comanda Jandarmeriei, e un om cu exoperienţă, e unul dintre puţinii generali din Jandamerie. Jandarmeria mai are doi generali, atât, Florea e unul dintre ei. Astăzi dimineaţă am făcut un apel şi o să fac apelul acesta până sâmbătă: nimeni nu împiedică pe nimeni să protesteze, rugămintea mea este să o facă în mod paşnic. Nu se intervine în mod brutal. Ideea este că nu oprim pe nimeni să protesteze, că văd că se încearcă politizarea evenimentului, am văzut tot felul de oameni politici, dar nu e cazul”, a declarat Mihai Fifor, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Primăria Capitalei a aprobat mitingul de sâmbătă, 10 august, eveniment organizat de Tommy Tomescu Joul, au precizat reprezentanţii municipalităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ