Femeie violată și bătută în propria casă. Agresorul periculos e căutat în vestul țării

639

Poliţiştii orădeni sunt în alertă, după ce o orădeancă a anunţat la 112 că un bărbat a intrat peste ea în casă, unde a violat-o, a bătut-o şi a tâlhărit-o.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, atacul s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 15, pe strada Henrik Ibsen. Agresorul, care în trecut a lucrat în gospodăria victimei sale, o orădeancă în vârstă de 70 ani, s-a întâlnit cu aceasta pe stradă, în faţa casei, şi a rugat-o să-i aducă un pahar cu apă.

Femeia a intrat să îi aducă, însă a uitat să închidă poarta, iar individul a profitat de neatenţia ei şi a urmărit-o până în casă, unde a atacat-o, luându-i la plecare mai multe bunuri, dar şi suma de 400 de lei.

Comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, a precizat că la locul faptei s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei Oradea şi poliţiştii Serviciului Criminalistic din Inspectorat.

„Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului. Se efectuează investigaţii în vederea identificării autorului, pentru tragerea acestuia la răspundere, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol”, a declarat comisarul Dinu.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bihor şi a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean.

„Pacienta are contuzii vizibile, este în curs de evaluare din punct de vedere medical, dar nu sunt probleme majore. Legat de eventualele leziuni provocate de agresiunea sexuală, se vor pronunţa medicii legişti”, a declarat şeful SMURD-UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Dosar penal va fi înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, ancheta urmând să fie coordonată de un procuror din cadrul unităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ