Femeie rănită în urma unui accident, la Arad!

259

O femeie în vârstă de 63 de ani a fost accidentată, în urma unui accident de circulaţie produs în municipiul Arad. În ambele autotursme, la volan, se aflau femei. Una venea, la volanul unui Audi, dinspre Intim pe strada Mărăşeşti, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a lovit autoturismul Seat care circula regulamentar.

Şoferiţa autoturismului Seat a fost transportată la spital, având răni uşoare.

“O tânără de 29 de ani, din Chișineu-Criș, a condus un autoturism pe strada Mărășești din direcția Intim înspre strada Episcopiei, iar la intersecție semaforizată cu strada Octavian Goga nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 63 de ani, din Arad. În urma impactului a fost rănită ușor conducătoarea auto de 63 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, maşina Audi a ajuns pe trotuar, după ce a rupt câţiva stâlpi care delimiteză şoseaua de partea pietonală.

LĂSAȚI UN MESAJ