Femeie, internată în spital cu dublă fractură. A călcat într-o groapă din centrul Lugojului

63

O femeie de 58 de ani a fost internată la spitalul din Lugoj după ce a călcat într-o groapă din zona centrală a orașului.

Femeia susține că incidentul în urma căruia va trebui să stea imobilizată aproape două luni, s-a petrecut ziua în amiaza mare, în cursul zilei de marți.

”Am traversat strada pe la semaforul de la Farmacia 24 spre Benfast. A fost o clipă de neatenție și am călcat în groapă respectivă. M-am prăbușit acolo. A fost groaznic. Nu m-a ajutat nimeni să mă ridic. Nu vreau să dau vina neapărat pe cineva însă cred că gropile astea ar trebui acoperite, mai ales că pe-acolo circulă mulți bătrâni, e trafic mare pietonal.

Nu vreau să îmi imaginez cum e să circuli noaptea pe-acolo”, a declarat lugojeanca.

Dusă la spital, femeia a primit din partea medicilor un diagnostic crunt. Lugojeanca are fractură de bazin și picior stâng, și a fost internată în spital. Acest incident nu este unul izolat, aceeași groapă provocându-i unei alte femei o entorsă groaznică.

Groapă din zona pietonală a apărut acolo în urmă intervenției unei firme, însă după finalizarea lucrărilor zona nu a mai fost reabilitată.

În fiecare zi sunt lugojeni care atrag atenția asupra mai multor gropi și denivelări pe carosabil sau trotuar, dar administrația locală nu mai bagă demult în seama problemele orașului.

Sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ