Femeie cu autism, diagnosticată cu HIV în urma unui viol! Cine este suspectul

536

O femeie cu autism, care a fost violată într-un centru de îngrijire, a fost diagnosticată cu HIV. Se suspectează că și alți cinci rezidenți au fost infectați cu același virus.

Abuzurile au avut loc în nordul Londrei, iar suspectul este un angajat care lucrează pe tura de noapte, scrie Daily Mail.

Oroarea s-ar fi petrecut între 2006 și 2016, potrivit unui report al Consiliului Brent. Diagnosticul a fost descoperit în 2016, după ce victima a leșinat și a fost transportată la spital.

Femeia se afla în centrul de îngrijire din copilărie, iar primele simptome ale virusului au început să fie vizibile din 2007. Pe trupul victimei au apărut erupții cutanate, vânătăi și a început sp aibă probleme cu dantura.

Poliția a fost alertată în momentul în care medicii au stabilit că femeia suferă de o boală cu transmitere sexuală. Ulterior, s-a stabilit că a fost vorba de viol, având în vedere că femeia nu era capabilă să-și dea consimșământul în acest sens.

Din cauza perioadei foarte mari care a trecut de la consumarea faptelor, niciun suspect nu a putut fi identificat, iar cazul a fost încheiat în 2017, fără ca cineva să fie tras la răspundere. Însă, centrul de îngrijire unde a avut loc incidentul a fost închis, iar pacienții au ajuns în cămine noi.

sursa: stirileprotv

LĂSAȚI UN MESAJ