Fată bătută cu sălbăticie până când leșină. Imaginile au fost publicate pe Facebook

2058

Scene de violență, filmate pe un drum din Dej. O fată a fost bătută cu sălbăticie de un tânăr care a lovit-o fără milă cu pumnii și picioarele. Deși l-a implorat cu lacrimi în ochi să o ierte, a încasat lovitură după lovitură. Poliția s-a autosesizat în acest caz, după ce imaginile cu bătaia au fost publicate pe rețelele de socializare.

Din înregistrarea video (vezi imaginile aici) de aproape două minute reiese că agresiunea a avut loc noaptea, pe un drum, în fața unei mașini oprite, cu farurile aprinse. În imagini se vede cum o fată începe să plângă în fața autoturismului. La un moment dat, un tânăr i-a spus să dea la o parte și mai apoi o lovește cu pumnii și picioarele.

Fata îl imploră printre lacrimi să o ierte, însă bărbatul se ridică nervos şi o ia din nou la pumni.

Apoi o trage de păr şi o aduce în faţa farurilor aprinse. Îi seceră picioarele cu o lovitură puternică, moment în care fata cade, iar ce urmează este de neimaginat.

În timp ce o înjură, tânărul o loveşte cu piciorul în spate, în faţă şi oriunde vede cu ochii până când fata leşină.

„A dracu vită! Mă înjuri tu pe mine?”, se aude nervos bătăuşul.

Lăsată inconştientă, prăbuşită la pământ, tânăra este târătă de păr câţiva metri în faţa maşinii.

„Te omor! Te leg de maşină şi te duc până la Dej”, strigă agresorul în timp ce o scuipă.

După care urmează o altă serie de pumni şi picioare în gură.

„Te rog, nu mai fac niciodată!”, se aude fata îngăimând.

Bărbatul filmat în timp ce stâlceşte în bătaie o tânără, pe un drum din Dej, dar şi ceilalţi indivizi care au asistat la scenele de agresiune au fost identificaţi. Aceştia sunt în din Jucu, judeţul Cluj, şi se află în arest pentru o altă faptă.

Individul care a bătut o tânără până la leşin, pe un drum din Dej, este din comuna Jucu, judeţul Cluj. La fel şi ceialaţi martori ai agresiunii.

Tinerii sunt deja în arest, însă pentru o altă cauză.

Fata lovită fără milă de bărbat este în continuare neidentificată. Ea este aşteptată să se adreseze poliţiei pentru a depune plângere împotriva agresorilor.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ