Ce a pățit un bătrân de 84 de ani din Lupeni, după ce a primit în casă o fată de 16 ani

1093

Un localnic din Lupeni a trecut prin momente cumplite după ce a primit în casă o adolescentă de 16 ani. Un tânăr a fost, de asemenea, victima aceluiaşi grup de tâlhari, din care făcea parte minora.

Doi tineri cu vârste de 19 şi 20 de ani şi o adolescentă de 16 ani au fost reţinuţi de poliţişti după comiterea unor tâlhării. Una dintre victime a fost un bărbat din Lupeni, în vârstă de 84 de ani.

Ancheta a arătat faptul că minora a fost primită în locuinţă de acest bărbat, despre care cei trei aveau informaţii că locuieşte singur şi deţine diferite sume de bani, iar cei doi tineri au urmat-o la scurt timp, profitând de faptul că proprietarul apartamentului nu a asigurat uşa de acces, după care l-au agresat pe bărbat şi l-au deposedat de suma de bani. „După ce l-au agresat fizic, sub ameninţarea unui cuţit, i-au sustras 8.000 de lei”, a informat Bogdan Niţu. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În 10 februarie, în jurul orei 20:30, cei doi tineri  au urmărit un alt bărbat, în vârstă de 28 ani, pe Aleea Narciselor, din  Lupeni, unde, la adăpostul întunericului l-au acostat, l-au agresat fizic si i-au furat un telefon mobil şi un portofel în care avea 5 lei, cauzându-i acestuia o pagubă de 400 de lei.

„Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore faţă de cei doi tineri, în timp ce faţă de  minoră s-a dispus cercetarea în stare de libertate. Cei doi tineri reţinuţi vor fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Petroşani, cu propunere de arestare preventivă”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ