Fără bilete la transportul în comun din Timișoara! Anunțul făcut de primarul orașului

1105

Biletele de călătorie tipărite ar putea să dispară, curând, la Timișoara. Primarul Nicolae Robu anunță că, în curând, călătoriile cu mijloacele de transport în comun vor putea fi achitate doar prin telefonul mobil.

Edilul Timișoarei a publicat pe pagina sa de Facebook o situație a plăților efectuate cu telefonul mobil, care arată că de la 41 de persoane care au folosit aplicația în prima zi, numărul utilizatorilor a crescut până la 315 persoane pe zi.

“Vă încurajez, stimați timișoreni, să folosiți acest sistem. Este extrem de simplu! Și în curând, NUMAI așa veți putea plăti. Și se va ajunge ca… până și înghețata la cornet și popcorn-ul să le plătiți cu telefonul! Deci, adaptați-vă vremurilor!”, scrie primarul Robu.

Peste 6.000 de oameni au cumpărat bilete cu telefonul într-o lună și jumătate prin aplicaţia 24pay. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât pentru dispozitivele mobile care folosesc sistemul Android, cât şi pentru cele cu iOS și pentru utilizarea ei este necesară adăugarea unui card bancar Visa/Mastercard.

O călătorie plătită cu 24pay costă 2,5 lei, iar o legitimație de o zi este 12 lei. Conform datelor oficiale, în intervalul 30 mai – 9 iulie, 6.560 oameni au folosit aplicația 24pay pentru a-și achita călătoriile cu transportul în comun la Timişoara.

sursa – radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ