Accident grav pe un drum național din Banat! A intervenit descarcerarea! FOTO

437

Accidentele se țin lanț pe drumul national 6, în județul Caraș-Severin. Joi dimineața, un TIR s-a lovit de un autoturism, în zona Domașnea, și două persoane au fost rănite.

„În jurul orei 09:30, pe DN 6, in zona Domasnea, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 1 autotren si 1 autoturism. Accidentul s-a soldat cu două victime, din care una incarcerate”, transmite ISU Caraș-Sevein.

Au intervenit de urgență două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care unul SMURD, echipajul Punctului de lucru Băile Herculane, două ambulanțe SAJ și două echipaje de Poliție. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea victimei ramase blocate în autoturism și asigurarea măsurilor de prevenire a incendiului.

Echipajul SMURD a transportat una din cele două victime la spitalul din Caransebeș. Ce-a de-a doua victimă, după efectuarea manevrelor de descarcerare, a fost predată unui echipaj SAJ. Ambele victime erau în stare de conștiență. Traficul pe DN6 este îngreunat și se circulă pe o singură bandă.

LĂSAȚI UN MESAJ