Iarăși emoții pentru campioana futsalului românesc

103

Nicio vară fără emoții și probleme pentru Informatica Timișoara, clubul care a dominat autoritar futsalul în ultimul sezon. Aceleași probleme financiare tulbură activitatea din pre-sezon pentru violeții care peste 6 săptămâni vor organiza în sala Constantin Jude meciuri din Champions League.

Nici măcar cele trei trofee cucerite în stagiunea 2017-2018 nu au adus liniștea în curtea clubului Informatica Timișoara. Campioana României ar trebui să își pregătească pașii pentru debutul în Champions League însă în acest moment grijile sunt legate de viitor. La fel ca în urmă cu un an, visteria violeților este goală și asta influențează funcționarea echipei. Dacă în 2017 informaticienii au scos-o la capăt și au încropit de urgență un lot care în cele din urmă a obținut rezultate uimitoare.

De data aceasta lucrurile par mai complicate pentru că lotul Informaticii se destramă încet. Jucătorii de bază sunt pe picior de plecare și lasă descoperite poziții în sistemul gândit de Robert Lupu. Cei doi brazilieni Savio, Felipe Oliveira și sârbii Rakic și Simic sunt ca și plecați de la Timișoara, conform antrenorului campioanei.

Iar aceste plecări completate cu găurile din buget vor face foarte dificilă realizarea unui lot într-un timp cât mai scurt până la debutul în noua stagiune: 22 august Supercupa României. Mult mai importantă este evenimentul ce începe în 28 august când gruparea timișoreană va fi gazda unui turneu preliminar din Champions League. Campioanele Turciei și a Gibraltarului vor fi adversarele din grupa Informaticii; doar prima clasată se califică în grupele principale ale competiției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.