Fanii lui ASU Poli, misiune impresionantă în Ajunul Crăciunului!

63

Tradiţionala „Acţiune de Crăciun” a Druckeriei, asociația galeriei lui ASU Poli, s-a desfăşurat în acest an într-o ediţie maraton, de trei zile, în care suporterii timișorenolor au încercat să aducă o mică bucurie de sărbători familiilor mai puţin avute din Banat.

Bilanţul fanilor viola, care au fost sprijiniţi şi de mai multe firme din oraşul de pe Bega, e unul cu adevărat impresionant: 177 de familii au simţit că nu sunt singuri la final de an. Părinţii, bunicii şi copiii din unele dintre cele mai izolate localităţi din vestul ţării au fost ajutaţi cu daruri, obiecte de uz casnic şi cu alimente.

Ediţia a 10-a a „Acţiunii”, care a câştigat încrederea a tot mai multor persoane care pot să vină în sprijinul familiilor aflate în nevoie, a atins viaţa a 20 de comunităţi, multe dintre ele par să fi ieşit de sub radarul autorităţilor, neavând nici infrastructura adecvată secolului trecut.

Fanii viola au ajuns astfel în cartierul Mondial din Lugoj, comuna Știuca (sate: Dragomirești, Oloșag, și Zgribești), comuna Victor Vlad Delamarina (Pădureni, Petroasa Mare, Visag), Găvojdia, comuna Coșteiu (Hezeriș, Păru, Țipari), comuna Cenei, din Timiş, şi comuna Fârliug din judeţul Caraş-Severin (Remetea-Pogănici, Valea Mare, Scăiuș, Duleu). Ulterior, pe listă s-au adăugat și Sălbăgel, Lugojel, Jena sau Jdioara.

Continuarea pe gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ