Familie de migranți oprită la vama Curtici

93

O familie de migranți care încerca să iasă ilegal din România și să intre în Ungaria a fost depistată și oprită la frontieră. Polițiștii de la Curtici au descoperit că cei trei membri ai familiei aveau acte false.

Familia este din Turcia și s-a prezentat la vamă noaptea trecută. Doi adulți și un copil călătoreau cu trenul internațional care urma să îi transporte în Ungaria. Turcii au arătat polițiștilor pașapoarte emise de țara lor.

”Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni turci şi formează o familie, doi adulţi cu vârste de 39 şi 36 de ani şi un minor în vârstă de 4 ani”, anunță polițiștii de frontieră.

Adulţii au spus că au obţinut documentele de la o persoană a cărei identitate nu o cunosc, în schimbul sumei de 1.140 de euro şi că doreau să ajungă în Austria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ