Explozie în vestul țării! Un bărbat a murit, iar altul este grav rănit VIDEO

28

Un bărbat de 43 de ani din Huneodara a murit, ieri, în urma unei explozii provocate de un proiectil manevrat necorespunzător. Un alt bărbat, în vârstă de 52 de ani, tot din județul Hunedoara, a fost surprins de deflagrație și rănit grav. Aceștia erau angajați ai unei firme din Sebeș, cu punct de lucru în localitatea Pianu de Jos. Societatea comercială colecta deșeuri de fier.

„Din primele cercetări a rezultat că explozia s-ar fi produs pe fondul manipulării unor deşeuri de componente de proiectile, în incinta unei societăţi comerciale care colectează fier vechi. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului materiilor explozive”, potrivit IPJ Alba.

Polițiștii cercetează modul de funcţionare a societăţii, dar şi provenienţa şi felul de exploatare a acestui tip de deşeuri.

Bărbatul care a supravieţuit exploziei, nănit de schijele proiectilului, a fost transportat de SMURD la spitalul din Sebeş.

Video: Ziarul Unirea

Sursa: ziardehunedoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ