Exercițiu spectaculos al pompierilor de la ISU Banat, în centrul Timișoarei. Oameni salvați pe geam. VIDEO

117

ISU Banat sărbătorește, în 28 februarie, Ziua Protecției Civile. Cu această ocazie, pompierii au desfășurat un amplu exercițiu în Piața Victoriei și au organizat o expoziție cu mijloacele tehnice din dotare.

În timpul exercițiului, pompierii au simulat salvarea unor persoane rămase captive la etajele superioare ale hotelului din centrul orașului. Salvatorii au urcat cu o scară și au scos oamenii pe geam. De asemenea, la baza clădirii a fost amplasată o saltea gonflabilă, astfel încât cei prinși în încăperi să poată sări.


Ziua Protecției Civile a fost sărbătorită și de ISU Arad, cu avansări în grad.

”Cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, pentru merite deosebite în executarea activităților, cinci subofițeri din cadrul ISU ARAD au fost avansați în gradul militar următor înainte de expirarea stagiului minim în grad, fiind vorba despre avansarea la gradul de plutonier adjutant. E vorba despre plutonier major Balog Ancuta Cosmina, plutonier major Cornea Angi, plutonier major Tamas Ioan, plutonier major Florin Trifoi si plutonier major Toc Lucian”, au transmis pompierii arădeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ