Evoluțiile baschetbaliștilor sunt sub lupă: 5 din 5!

81

Înfrângerile din week-end le-au picat rău șefilor secției de baschet a SCM Timișoara care au și luat măsuri. Atât fetelor, cât și băieților le-au fost impuse câștigarea următoarelor 5 jocuri, în caz contrar vor urma amenzi ”sau chiar mai mult”…

Nu e o perioadă foarte liniștită în secția de baschet a SCM-ului în acest debut de sezon. Eșecurile din runda din week-end nu au fost privite cu ochi buni în biroul conducerii. Dacă fetele au pierdut ambele jocuri din campionat, băieții au cedat duminică la Pitești. În schimb ambele echipe s-au calificat în Final 8-ul Cupei României.

Analiza făcută de conducerea secției a relevat nemulțumirea șefilor vizavi de ultimele rezultate. ”Partida de la Pitești  a fost un duș rece pentru noi: am intrat în jocul încâlcit al adversarilor și am plecat învinși. Din păcate, un joc atât de slab nu am văzut la echipa noastră în ultimii doi ani și asta ne-a pus pe gânduri. Vrem altă atitudine și de aceea impunem un obiectiv foarte clar: cinci victorii în următoarele cinci jocuri, altfel vom trece la sancțiuni financiare sau chiar mai mult.

Am păstrat mare parte a lotului, tocmai pentru că ne propunem ținte mai înalte decât sezonul trecut și cu un astfel de joc va fi dificil să le atingem. Sunt foarte supărat atât pe antrenor cât și pe echipă. O schimbare vreau să văd şi la fete. Şi acolo mă nemulţumesc atitudinea şi spiritul de echipă, la care trebuie lucrat urgent”, a subliniat șeful secției, Ilie Trițoiu.

Așadar obiectivul imediat pentru ambele echipe este obținerea a cinci victorii în următoarele 5 partide. Meciurile vizate pentru fetele conduse de Mihai Coldea sunt cele cu ICIM Arad, Phoenix Galați, CSBT Alexandria, CSU Alba Iulia și Tg Mureș. Băieții pregătiți de Tudor Costescu vor întâlni în următoarele cinci meciuri pe CSU Sibiu, Dinamo Bucureşti, Timba Timişoara, Politehnica Iaşi și BC Mureş Tg Mureş.

Ambele echipe evoluează acasă în etapa de la sfârșitul acestei săptămâni: fetele, sâmbătă, de la ora 18, cu ICIM Arad; băieţii, luni, de la ora 18,00, cu CSU Sibiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ