Pensionara devenită vedetă a volanului bagă lumea în spital

336

Odată cu trecerea timpului, pensionarii simt că sunt trecuți pe planul al doilea în comunitatea lor. Nu mai sunt atât de bine văzuți de concetățenii lor mai tineri. Ce să facă o pensionară la vârsta de șapte decenii? Dacă nu are o pisică cu care să schimbe o vorbă sau andrele pentru a mai tricota șosete groase nepoților, trebuie să-și găsească o ocupație. Așa a gândit, probabil, și o tanti din localitatea Sinersig. Și a făcut totul ca să devină vedetă în localitatea sa. A reușit.

Zis și făcut! Și-a luat vechea Dacie din garaj și a plecat la drum cu treburi, ca de obicei. Drumul nu a fost prea lung. Doar până la o intersecție, unde a uitat să dea prioritate celor de pe drumul principal. Aici a dat peste o mașină Opel care circula regulamentar de la Lugoj către Buziaș.

Din ciocnirea violentă au ieșit cam șifonate ambele autoturisme. Dar nu au rezultat victime umane. Victima nevinovată are doar contuzii mai puțin grave ce nu îi pun viața în pericol, iar cascadoarea septuagenară, de ocazie, a fost adunată dintr-un șanț alăturat. Cei ce au asistat la accident susțin că mașina pensionarei s-a rasturnat și învârtit de câteva ori pe drum.

Ambulanța și pompierii au intervenit prompt la locul ciocnirii și au dus victima vinovată, dar și pe cel nevinovat, la spital pentru îngrijiri.

Tărășenia abia acum începe! S-a descoperit că Ioana Godja nu a avut niciodată permis de conducere cu toate că umbla așa de mult timp cu mașina ei cam veche și nesigură. Ca să fie povestea și mai interesantă s-a dovedit că vehiculul nu este înmatriculat, iar numerele puse în față și în spate erau doar la derută fiind niște simple falsuri.

Pentru elucidarea acestui caz a fost deschis un dosar penal cu mai multe capete de acuzare printre care: vătămare corporală din culpă, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat cu numere false, dar și conducere pe drumurile publice fără permis.

foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ