Ești student la Timișoara și vrei să pleci în America în perioada verii? Ce eveniment inedit este organizat la Iulius Mall

235
work and travel

Studenții înscriși la una dintre universitățile din Timișoara care-și doresc să viziteze lumea, în această vară, dar și să lucreze, sunt așteptați să participe la un eveniment inedit. Iulius Mall găzduiește, în acest sfârșit de săptămână, prima ediție a Târgului Work and Travel Fair.

Acțiunea are loc în perioada 11 – 13 martie, la demisol, fiind așteptate să participe cele mai importante cinci companii de profil care oferă locuri de muncă peste hotare, pentru perioada verii. Iar oferta este foarte diversificată: asistenți de vânzări, recepționeri, barmani, casieri, salvamari și altele.

Domeniile principale în care cei care aplică pentru un astfel de job își vor putea desfășura activitatea cuprind parcuri de distracții, magazine, hoteluri, birouri și stațiuni turistice din Statele Unite ale Americii, Europa și Australia.

Studenții au ocazia, astfel, să descopere cultura altor popoare, să viziteze orașele pe care doresc să le cunoască, să călătorească în locuri deosebite, dar și să-și consolideze cunoștințele, prin înțelegerea culturii de business și prin experiența la locul de muncă„, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.