Egalitate în duelul generațiilor: Poli 2002 – Poli 2018

338

Pentru o seară toți poliștii au uitat de rivalități, au uitat de prescutări și au cântat doar pentru Poli. Una dintre cele mai iubite generații de pe Dan Păltinișanu, Poli AEK, a fost readusă la viață timp de două ore pentru un amical de gală cu actualii idoli de pe Știința.

Poli AEK versus ASU Politehnica a fost meciul care a retrezit la viață nostalgia în inimile poliștilor. Fostele vedete de pe Păltinișanu, Romică Buia, Romeo Stancu, Marius Șuleap sau Mircea Oprea au îmbrăcat tricoul alb-violet și s-au duelat cu actualii purtători ai culorilor mult îndrăgite în Banat.

În fața câtorva mii de spectatori, s-a încheiat egal, 3-3, ca la orice partidă de acest gen. Alin Ignea (minutul 8), Vasile Nicolae (min. 56) și Marvin Schieb (min. 71) au marcat pentru generația 2018, în timp ce Mircea Oprea (minutul 24) din penalty, Ciprian Prodan (minutul 72) și Șoltuz (minutul 78) din penalty au semnat reușitele pentru Poli 2002.

La final ambele echipe au cântat împreună cu galeria mutată de nevoie la Tribuna I. Chiar dacă în efectiv mai puțin numeros decât în urmă cu 16 ani, Peluza Sud și-a făcut însă simțită prezența din plin, cu sunet și lumină.

Meciul început vineri de la ora 19 a fost oprit la ora 19:21 pentru un minut de reculegere pentru poliștii plecați recent dintre noi: Călin Zanc, Puiu Preda, Adrian Stoicov, Paul Râșnoveanu, Nicolae Cîrstov „Elicopter”.

Poli 2002: Bogdan –Dumitru, Șoltuz, Constantinovici, Voicu –Dobre, Buia,  Nicolae, Stancu – Balauru, Oprea. Au mai intrat: Stanciu, Stoianov – Militaru, Bătrânu, Angheluță, Miculescu, Șuleap, Ionilă, Prodan, Belciug, Vancea, Bălace.

Poli 2018: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera, Scutaru, Taub – Motreanu, Krausz, Lazea, Ignea – Sorescu, Plămadă. Au mai intrat: Dascălu, Borbei – Bot, Nicolae, Giuricici, Ghinescu, Schieb, Gașpar, Radu, Ursu, Crișanov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ