ACS Poli învinsă de Dinamo și de arbitraj la debutul lui Neaga

126

Schimbarea de antrenor nu a oprit seria neagră a Timișoarei în Liga I de fotbal. ACS Poli rămâne pe loc de baraj după ce a pierdut și în fața lui Dinamo, scor 0-1, într-un joc influențat decisiv de greșelile de arbitraj!

Adrian Neaga nu a avut parte de un debut fericit în poziția de antrenor principal al grupării timișorene. La primul său meci pe banca lui Poli, echipa sa a suferit o nouă înfrângere care prelungește seria neagră la 15 meciuri fără victorie! Violeții s-au înclinat în capitală în fața lui Dinamo, însă au fost dezavantajați clar de deciziile arbitrilor.

ACS Poli a pierdut pe o greșeală de arbitraj meciul din Ștefan cel Mare. În minutul 73, Moldoveanu a înscris unicul gol al partidei dintr-o poziție mare de ofsaid rămasă nesemnalizată de brigada de arbitri. Iar ca meniul să fie complet, timișorenii au avut în ultimele minute și un penalty neacordat la o intervenție neregulamentară a lui Torje asupra lui Ciucur…

Până la deschiderea scorului, Poli și Dinamo s-au anulat una pe alta într-o partidă fără ocazii prea multe. Gazdele și-au trecut în cont o bară transversală în minutul 35 prin șutul lui Hanca, precum și o ocazie la capul lui Moldoveanu, dar și intervenție salutară a lui Straton la un al șut al aceluiași Hanca. Poli a avut șansa ei de a marca, Ciucur și Popovici fiind blocați de Penedo în partea secundă.

ACS Poli: Straton – Raț, Melinte, Cânu (min. 66 Șeroni), Străuț – Artean, Vașvari – Ciucur, Bîrnoi (min. 46 – Haruț), Munteanu – Popovici.

Din păcate Poli rămâne la cota 16 în ceea ce privește punctajul și se afundă mai rău în zona retrogradării. Vineri sunt pe locul de baraj, dar urmăritoarele timișorenilor, Juventus București și Gaz Metan Mediaș, se întâlnesc duminică în meci direct și în orice situație una va trece peste teamul din Banat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.