Egali cu lanterna Ligii a II-a, Foresta – ASU Politehnica 2-2

106

Surpriză și nu prea reușită de ASU Politehnica în etapa intermediară din Liga a II-a. ”Băieții în ghete” se întorc la Timișoara doar un punct în tolbă după remiza, scor 2-2, de pe terenul codașei Foresta Suceava.

Două meciuri consecutive în compania ultimelor două clasate nu au adus și două succese pentru Politehnica în Liga a II-a. Miercuri, ASU a fost ținută în șah de cea mai slabă echipă a campionatului, codașa Foresta Suceava. Băieții lui Bogdan Andone au terminat la egalitate, 2-2, confruntarea de pe stadionul Arini.

Singura reușită a primei reprize le-a aparținut oaspeților. Era minutul 33 când Ignea a pătruns pe partea stângă și l-a lobat pe portarul advers, iar Ghinescu a împins mingea în poartă din doi metri.

Gazdele au egalat la prima fază a reprizei secunde. Mera l-a împins pe Matei în suprafața de pedeapsă și Foresta a primit penalty. Același Matei a transformat în minutul 47. Trei minute mai târziu Polithenica a revenit din nou în avantaj grație reușitei semnate de Alin Ignea, ajuns în poziție de singur cu portarul: 1-2.

S-a făcut din nou egalitate pe tabelă cu 15 minute înaintea finalului de joc. Cerlincă a punctat dintr-un șut de la 25 de metri după o minge pierdută de căpitanul Mera. Gazdele au trecut pe lângă victorie în ultimele secvențe, când doar intervențiile lui Bozoancă au salvat remiza.

Cu 24 de puncte Poli se menține pe locul 6. Timișorenii revin acasă și au puține zile de refacere pentru că duminică primesc, pe Știința, vizita lui Luceafărul Oradea.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Bilia, Taub – Coadă, Țugui, Ignea – Ghinescu, Plămadă, Sorescu. Au mai jucat Bădăuță, Poparadu, Predescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ