CJ Timiş investeşte 1,7 milioane de euro pentru locuinţe de serviciu

160

Consiliul Judeţean Timiş este dispus să investească 1,7 milioane de euro pentru a reabilita un bloc în care vor locui angajaţi ai CJ Timiş şi ai instituţiilor subordonate, dar şi militari.

Consiliul Judeţean Timiş a preluat de la Ministerul Apărării Naţionale a predat CJT un bloc cu 60 de apartamente pentru a-l reabilita.

„Am primit în patrimoniul Consiliului Județean Timiș acest imobil cu condiția ca până în 2020 să îl reabilităm și ca jumătate din unitățile localitive să revină ulterior în administrarea Ministerului Apărării Naționale pentru locuințe de serviciu destinate cadrelor militare. Cealaltă jumătate va rămâne în patrimoniul județului. Consider că prin finalizarea acestei investiții putem rezolva o serie de probleme legate de posibilitățile de locuit”, a subliniat președintele Călin Dobra.

Blocul se află pe strada Matei Milo, nr. 2, din Timișoara. La finalizare, pe lângă militari, 30 de apartamente vor fi ocupate de angjaţi ai CJT.

„Prin bugetul CJT din 2017 au fost alocate fondurile necesare pentru întocmirea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, documentații care în prezent sunt în lucru”, transmite CJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ