Egal pentru încă o rundă în afara locurilor retrogradabile

128

ACS Poli rămâne fără victorie în play-out însă se păstrează în afara locurilor cu emoții. Timișorenii au smuls un 1-1 la Mediaș, luni după-amiaza.

Vecine în clasament, Gaz Metan Mediaș și ACS Poli și-au împărțit punctele în meciul direct din etapa a patra a play-outului. Un egal care nu o ajută pe niciuna dintre cele două echipe, ambele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu un mic avantaj pentru trupa lui Leo Grozavu care rămâne deasupra Mediașului.

Totuși, violeții se pot considera nemulțumiți de acest rezultat date fiind ocaziile de poartă și o decizie nedreaptă a arbitrului prin care au fost văduviți de un penalty. Era minutul 59 când la un duel dintre Maxi Oliva şi Sîrghi în careul Gazului centralul George Găman a lăsat jocul să continue.

Poli a avut și cea mai mare ocazie de a înscrie, șutul lui Vașvari din lovitură liberă a nimerit transversala. Peste numai un minut, pe un contraatac Diogo a deschis scorul: 1-0 pentru Gaz din minutul 83.

Avea să se încheie 1-1 pentru că în minutul 88, fostul jucător al Gazului, Alexandru Ciucur, a egalat, după o pasă primită de la Bîrnoi.

ACS Poli: Straton – Oliva (71 – Țigănașu), Cânu, Melinte (75, Enescu), Haruț – Artean, Vașvari – Ciucur, Croitoru (57 – Bîrnoi), Munteanu – Roman.

Cu 16 puncte, Timișoara rămâne prima deasupra liniei de retrogradare. În runda viitoare așteaptă vizita lui FC Botoșani, în 16 aprilie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ