Ministrul Arafat vrea să dea lovitura finală unor corporații miliardare. Cine va avea enorm de suferit.

807

Secretarul de Stat Raed Arafat a ieșit, din nou la rampă, cu o nouă propunere care, cu siguranță, nu va fi una agreată de corporații miliardare. Ministrul a postat, pe contul personal de Facebook un mesaj prin care propune interdicția promovării și utilizării, în spațiile publice, a țigărilor electronice și a dispozitivelor care încălzesc tutunul.

În susținerea afirmațiilor sale, Raed Arafat prezintă și un studiu CNN în care se arată faptul că, folosirea țigărilor electronice în licee a avut o creștere alarmantă, în perioada 2011-2015.

„900% creştere în utilizarea ţigărilor electronice în şcoli, în perioada 2011-2015. Un răspuns clar la cei care spuneau că astfel de produse nu sunt destinate copiilor şi nu influenţează adolescenţii. Vorbim de ţigările electornice care se află pe piaţă mult înaintea dispozitivelor care încălzesc tutunul. Urmează să vedem în viitor şi impactul noilor dispozitive intrate pe piaţă recent. Este clar că trebuie acţionat urgent prin interdicţia promovării şi a utilizării în spaţiile publice aplicând reguli similare celor aplicabile ţigărilor clasice pentru toate aceste dispozitive!”, scrie Arafat pe Facebook.

sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ