Echipe mobilizate în weekend pentru asfaltarea unui cartier din Hunedoara

20

Lucrările de modernizare a străzilor din cartierul OM din municipiul Hunedoara avansează. Muncitorii au fost şi sâmbătă pe șantier pentru ca investiția să fie gata cât mai repede, arată Primăria Hunedoara.

Municipalitatea vrea să reabiliteze 114 străzi şi 319 drumuri vicinale atât din oraș cât şi din satele aparținătoare. Lucrările vor fi realizate etapizat şi sunt incluse într-un acord cadru, cu o valoare de 280 de milioane de lei, care prevede încheierea de contracte subsecvente de asfaltare doar atunci când Primăria dispune de banii necesari.

Cartierul OM este inclus în primul contract, în valoare de 4 milioane de lei, şi care prevede reabilitarea străzilor Topârceanu şi Gherea şi amenajarea a aproximativ 450 de locuri de parcare. Al doilea contract subsecvent va fi întocmit în vara acestui an, va avea o valoare de aproximativ 22 de milioane de lei şi va viza zona Micro V – I, între b-dul Dacia şi b-dul Traian.

Se muncește intens, chiar și sâmbăta, pentru ca întreg cartierul OM să fie asfaltat/modernizat pe parte de infrastructură rutieră, cât mai repede posibil pentru ca disconfortul locatarilor să fie cât mai mic. Le mulțumim și pe această cale locuitorilor din OM, pentru sprijinul și înțelegerea de care dau dovadă!În curând, cartierul OM va deveni un cartier modern, european, cu străzi, alei pietonale, căi de acces și parcări noi, asfaltate!Imagini cu stadiul lucrărilor, de azi, 22 iunie 2019!#NoiProiecte#HunedoaraModernă

Publicată de Primăria Hunedoara pe Sâmbătă, 22 iunie 2019

Sursa: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ