E-commerce va fi discutat la CCIA Timiș

89

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, în parteneriat cu DHL Express, Camera de Comerţ Româno-Britanică şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor organizează în data de 27 septembrie o sesiune de informare dedicată dezvoltării afacerilor magazinelor online si start-up-urilor.

Evenimentul se va desfășura cu începere de la orele 10:00, în sala CEDO din Piața Victoriei, nr. 3 și vor fi dezbătute subiecte de interes din domeniul e-commerce – și din domeniul logistic. Sesiunea va fi finalizată prin prezentarea unei povești de succes a unei companii din domeniu, iar specialiștii prezenți la eveniment vor răspunde tuturor întrebărilor din partea participantilor.

Participarea este gratuită, iar termenul limită de transmitere a confirmărilor este 22 septembrie.

Daniel Kearvell, director general DHL va prezenta studiul DHL despre noile tendinţe şi oportunitățile de creştere în comerţul online.

Sorin Mihai Nistor, director comercial va vorbi despre noua politică tarifară și va răspunde la întrebarea: cum vă poate ajuta un partener logistic?

Cristina Chiriac aduce în discuție câte ceva din culisele unui start-up de succes. Cum a ajuns „Flori de Ie” un business românesc de succes la nivel internaţional.

Valentin Mănescu va răspunde la întrebarea: Cum să ai o prezenta online eficienta. Idei practice pentru succesul în ecommerce.

Întâlnirea va avea un caracter interactiv cu dezbateri pe subiectele discutate cu întrebări şi răspunsuri.

Informații suplimentare la tel. 0372.185.285, e-mail: dpop@cciat.ro, dna. Diana POP – referent specialitate DREE.

LĂSAȚI UN MESAJ