Durere fără margini pentru doi părinți din Banat. Fiul lor s-a spânzurat în ziua de Crăciun

10785

Un tânăr de 18 ani din comuna Eftimie Murgu din judeţul Caras Severin şi-a pus capăt zilelor. Trupul lui a fost găsit atârnând în ziua de Crăciun într-un lat în podul casei. Băiatul a terminat Liceul din Bozovici şi locuia împreună cu un frate şi un unchi.

Părinţii băiatului sunt plecaţi la muncă în străinătate. Comportamentul băiatului fost unul perfect normal. De dimineaţă a mâncat cu fratele şi unchiul său, apoi a plecat la barul din centrul comunei unde s-a distrat la o bere cu prietenii şi sătenii si s-a jucat cateva minute la niste aparate de jocuri mecanice. Nimic din ce s-a petrecut acolo nu lăsa să se ghicească tragedia ce va urma.

Băiatul a plecat acasă în jurul prânzului, a vorbit cu fratele şi unchiul său, după care a dispărut în casă. Văzând că nu se mai aude nimic, că nu răspunde la chemările sale, unchiul lui Denis a plecat să-l caute prin casă.

Omul a intrat în toate încăperile, l-a strigat în grădină şi pe stradă, dar nimic. În cele din urmă a urcat în podul casei unde a văzut grozăvia. Băiatul atârna de o sfoară şi nimic nu a mai putut să-l readucă la viaţă.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un procuror de la Bozovici care au început cercetările. Nimeni nu-şi poate explica gestul lui Ionuţ Denis. In urma cu cateva zile, pe pagina sa de facebook, Ionut a postat imagini tematice ce aratau bucuria apropierii Craciunului.

Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio. Acesta este cel de al doilea caz de suicid prin spânzurare în acest an, la Rudăria. În luna iulie, o adolescenta de 16 ani din comuna Eftimie Murgu, a fost gasita spânzurata în podul casei părintești. Tânăra și-a pus capăt zilelor din cauza dezamăgirii provocate de faptul că parintii nu erau de acord cu relatia pe care o avea cu un bărbat cu 10 ani mai mare decat ea. Familia este devastată după gestul extrem al adolescentei și spune că nu s-ar fi așteptat niciodată că fata va face așa ceva.

Înainte de a se spânzura, tânara i-a trimis un mesaj de adio iubitului ei, însă tânărul l-a văzut prea tarziu. Acesta a alertat familia și o echipă de medici a fost chemată de urgență la fața locului, însă când s-a constatat decesul s-a stabilit că acesta survenise de mai bine de două ore.

sursă: infocs.ro

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ